Menu
Το καλάθι μου
Αγαπητοί μας πελάτες, λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών οι παραδόσεις αναμένονται θα πραγματοποιηθούν πιθανόν με κάποια καθυστέρηση.
Μέσος χρόνος παράδοσης 8-12 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή!
Εκπαιδευτικά - Προσχολικά

Κατασκευαστής: GRAMTOYS Κωδικός Προϊόντος: 13-30030
*10 ΣΧΕΔΙΑΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ..
1,50€ Χωρίς ΦΠΑ:1,21€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100705
0, 1, 2, 3… Μάθε να µετράς από το 0 µέχρι το 20! Ποιος είναι πιο µικρός, ποιος είναι µεγαλύτερος; Ας τους συγκρίνουµε! Με το εκπαιδευτικό σπίνερ τα παιδιά θα µάθουν τους αριθµούς παίζοντας!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ™ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την οποία η κατ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 57.65400
Αναπτύσσει τη σκέψη βάζοντας το κομμάτια από το ψηλότερο στο χαμηλότερο.Περιέχει 16 κομμάτια..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100701
Α – αστέρι, Β – βάζο, Α – apple! Είναι σύµφωνο ή φωνήεν; Ένωσε τα γράµµατα µε τις λέξεις και µάθε τα γράµµατα στα ελληνικά και στα αγγλικά! Χρησιµοποιώντας τα ειδικά ζάρια της χειροτεχνίας µάθε να αναγνωρίζεις τα γράµµατα, να διαβάζεις λέξεις και να δηµιουργείς προτασούλες µέσα από διασκεδαστικές δρ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100704
Κλειστό ή ανοιχτό, µεγάλο ή µικρό; Βρες τις αντίθετες έννοιες, ένωσε τα κοµµάτια puzzle µεταξύ τους και µάθε τα αντίθετα στα ελληνικά και στα αγγλικά! Περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµιουργώντας θα εµπεδώσουν τις αντίθετες έννοιες του παιχνιδιού!ΤΑ Ν..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: A.000.258
Ένα σετ με 31 κάρτες που μαθαίνει στα παιδιά το νόημα των αντίθετων λέξεων και την ορθογραφία τους.Αριθμός Παικτών 1+...
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100702
Από τι γίνεται το µέλι; Από πού βγαίνει το λάδι; Ένωσε τις εικόνες µεταξύ τους και µάθε από τι παράγονται τα προϊόντα που χρησιµοποιούµε καθηµερινά, στα ελληνικά και στα αγγλικά!Περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµιουργώντας µαθαίνουν τα αντικείµενα του..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100711
Πού είναι το µολύβι; Θυµάσαι πού είναι το ρολόι; ∆οκίµασε τη µνήµη σου και βρες όλες τις εικόνες! Περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµιουργώντας µαθαίνουν τα αντικείµενα του παιχνιδιού!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδι..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100708
∆έκα διαφορετικές ιστορίες είναι έτοιµες να τις αφηγηθείς! Τι κάνει η οικογένεια στο δάσος; Πόσα ψαράκια θα πιάσει το παιδάκι; Βρες τη συνέχεια της ιστορίας και διηγήσου την µε δικά σου λόγια! ∆ηµιούργησε την εκπαιδευτική ταµπελίτσα και µάντεψε τις ιστορίες εκ νέου!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ™ είναι µια µ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100700
30 µεγάλα κοµµάτια puzzle διπλής όψης στα ελληνικά και στα αγγλικά.4 διαφορετικά καπέλα χειροτεχνίας (Πυροσβέστη, Αστυνοµικού, Μάγειρα και Γιατρού).Παιδαγωγικός Οδηγός.Ταίριαξε τα επαγγέλµατα µε τα αντικείµενά τους! Τι στολή φοράει; Ποια αντικείµενα χρησιµοποιεί; Εσύ τι θα γίνεις όταν µεγαλώσεις; Μά..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100717
Τι χρώμα είναι η πεταλούδα; Ποιο ζωάκι είναι κίτρινο;Ταίριαξε τα ζωάκια με τα χρώματά τους και μάθε τα βασικά χρώματα και 10 διαφορετικά ζωάκια!Φτιάξε τα δακτυλοκουκλάκια για ατελείωτο παιχνίδι!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια πρωτοποριακή εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας! Οι στόχοι ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100721
Πως λέγεται το μικρό κοτόπουλο;Ποια είναι η μαμά του κουταβιού;Ταίριαξε τα μικρά ζωάκια με τις μαμάδες τους και μάθε τα ονόματά τους στα ελληνικά και στα αγγλικά!Έπειτα, δημιούργησε 3D ζωάκια και παίξε με αυτά!Τέλος, ζωγράφισε τα μικρά ζωάκια στην χειροτεχνία ζωγραφικής!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100720
Άρχισε να φτιάχνεις λεξούλες, γρήγορα και διασκεδαστικά!Πως γράφεται το Μωρό; Ένωσε τα κομμάτια των γραμμάτων μεταξύ τους και δημιούργησε εικόνες.Με την δημιουργία των εικόνων, αποτυπώνουμε τις λέξεις στη μνήμη μας!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια πρωτοποριακή εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολική..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100718
Α, Β, Γ… εσύ ξέρεις την αλφαβήτα; Μάθε την κάνοντας μία βόλτα στην πόλη. Τοποθέτησε το σωστό γράμμα πάνω σε κάθε στάση κατά την πορεία σου και μάθε την αλφαβήτα!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια πρωτοποριακή εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας! Οι στόχοι και οι δράσεις της σειράς έχουν σ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100118
Φτιάχνουμε την πυραμίδα της διατροφής και μαθαίνουμε τις κατηγορίες τροφών, τη συχνότητα κατανάλωσης τους και τα οφέλη που έχουν για την υγεία μας! Ήξερες ότι όταν τρως ψάρια βελτιώνεται η όραση και η μνήμη σου; Παίξε αυτό το παιχνίδι και μάθε και άλλες τέτοιες χρήσιμες συμβουλές! Κτίσε την πυραμίδα..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100266
Μάθε για το σώμα σου απλά και διασκεδαστικά! Ξέρεις από ποια μέλη αποτελείται το σώμα σου; Μπορείς να ξεχωρίσεις όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου; Με αυτό το παιχνίδι θα μάθεις πολλά πράγματα διασκεδάζοντας!Τα “Νησάκια της Γνώσης” είναι η μόνη εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας,..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100713
Ένωσε τα ζευγάρια και ταίριαξε τη βιβλιοθήκη µε τα βιβλία της ή τον υπολογιστή µε το ποντίκι του! Τι από αυτά µπορείς να βρεις γύρω σου; Περιέχει και εκπαιδευτική χειροτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ζωγραφίζοντας και δηµιουργώντας θα εµπεδώσουν τα αντικείµενα του παιχνιδιού!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είν..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Ο.000.233
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που βοηθά τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να μάθουν τους μήνες του χρόνου και τη σειρά τους μέσα στο έτος...
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Ο.000.257
Με αυτό το παιχνίδι, το παιδί της προσχολικής ηλικίας, μαθαίνει εύκολα παίζοντας τις εποχές του χρόνου και πως ζει ο άνθρωπος μέσα σε αυτές (δραστηριότητες, ρούχα, καιρός κλπ)..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Ο.000.232
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που βοηθά τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να μάθουν τις ημέρες της εβδομάδας και να τις τοποθετούν στη σωστή σειρά..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100719
Ταίριαξε όλες τις εικόνες με το περιβάλλον τους!Που μαζεύουμε λουλούδια, στην πόλη ή στην εξοχή; Το σχολικό που βρίσκεται; Ποια αντικείμενα υπάρχουν στο πάρκο;Όλα τα παραπάνω το παιδί τα μαθαίνει παίζοντας και διασκεδάζοντας, μαθαίνοντας λέξεις στα ελληνικά και στα αγγλικά!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είνα..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Ο.000.260
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που βοηθάει τα παιδιά να πάρουν τις βάσεις στη γραφή και την ανάγνωση...
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Μ.000.228
Εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που κάνουν τα πρώτα του βήματα στην ανάγνωση.  Τα παιδιά μαθαίνουν να  διαβάζουν με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Τοποθετώντας στη σωστή θέση τα κομμάτια του κάθε παζλ, θα δημιουργήσουν  χαρούμενες  και πολύχρωμες εικόνες, ενώ ταυτόχρονα θα μά..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Μ.000.229
Εκπαιδευτικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που κάνουν τα πρώτα του βήματα στα μαθηματικά.  Τα παιδιά μαθαίνουν να μετρούν και να αντιλαμβάνονται τη σχέση του αριθμού με την αντιστοίχιση  ποσότητα, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Τοποθετώντας στη σωστή θέση τα κομμάτια του κάθε παζλ, θ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Π.000.261
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που βοηθάει τα παιδιά να πάρουν τις βάσεις στη γραφή και την ανάγνωση...
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100712
Εσύ ξέρεις πόσα είναι τα οικοσυστήµατα της Ελλάδας; Ποια ζωάκια ζούνε σε αυτά; Μάθε τις χρυσές πληροφορίες για το καθένα και ένωσέ τα στο σωστό οικοσύστηµά τους! Μάθε ποιες είναι οι απειλές του κάθε µέρους και πώς µπορούµε να τις αποτρέψουµε!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Σ.000.259
Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που βοηθάει τα παιδιά να πάρουν τις βάσεις στη γραφή και την ανάγνωση.Αριθμός Παικτών 1+...
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100703
Κόκκινο, πράσινο, τετράγωνο ή τρίγωνο; Μάθε τα βασικά σχήµατα και χρώµατα ενώνοντας τα εκπαιδευτικά κοµµάτια µεταξύ τους! Παίξε µε το σπίνερ και συµπλήρωσε τα σχήµατα µε τα χρώµατα πάνω στο ταµπλό σου!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σειρά παιχνιδιών προσχολικής ηλικίας, µε την ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100706
Είναι σωστό να σπρώχνεις στη σειρά; Μήπως είναι ωραίο να δίνεις τη θέση σου σε κάποιον ηλικιωµένο; Πριν καθήσεις για φαγητό, πρέπει να πλύνεις τα χέρια σου; Γνώρισε τους κανόνες καλής συµπεριφοράς και υγιεινής ενώνοντας τα κοµµάτια µεταξύ τους.ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδική εκπαιδευτική σ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: Τ.000.234
Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθουν τα παιδιά για τα ζώα!Ένα σετ 4 παζλ των 5 τεμαχίων, που ενισχύει τη φαντασία των παιδιών.Τοποθετώντας τα κομμάτια στη σωστή θέση, δημιουργούν χαρούμενες εικόνες και συγχρόνως μαθαίνουν να συνδυάζουν τα ζώα με το φυσικό τους περιβάλλον. Αριθμός παικτών: 1+ άτο..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100707
Τι τρώει το βατραχάκι; Ο σκαντζόχοιρος τρώει µανιτάρια ή µαρούλι; Η γάτα είναι φυτοφάγο ή σαρκοφάγο ζώο; Ταίριαξε τα ζωάκια µε τις τροφές, κατασκεύασε τα τρισδιάστατα κεφαλάκια τους, τάισέ τα και µάθε τι τρώνε, σε ποια οµάδα ανήκουν και άλλες χρυσές πληροφορίες!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µοναδ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100264
Μάθε να αναγνωρίζεις την ώρα εύκολα και διασκεδαστικά! Είναι πρωί, μεσημέρι ή βράδυ; Και τι ώρα είναι για να συμβαίνει η συγκεκριμένη δραστηριότητα; Με πόσους τρόπους γράφεται η ώρα; Παίξε αυτό το παιχνίδι και μάθε εύκολα να μετράς και να αναγνωρίζεις την ώρα!Τα “Νησάκια της Γνώσης” είναι η μόνη εκπ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100710
Πρωί, µεσηµέρι και βράδυ. Τι ώρα πάµε στο σχολείο; Τι ώρα παίζουµε έξω; Ξέρεις να διαβάζεις την ώρα σε αναλογικό και σε ψηφιακό ρολόι; Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά αρχίζουν να διακρίνουν τις χρονικές στιγµές της ηµέρας, χρησιµοποιώντας το 3D ρολόι του παιχνιδιού!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είναι µια µον..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8005212
Ανακάλυψε τα μυστικά της οπτικής και του φωτός με τη βοήθεια επιστημονικών μεθόδων!Το σετ περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσεις ένα ουράνιο τόξο, να μάθεις τα αποτελέσματα της διάθλασης του φωτός και πολλά άλλα!Περιέχει: 2 καθρέφτες Δίσκο του Νεύτωνα Γυαλί 2 σωληνάκια ..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100716
Τι εποχή έχουμε; Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;Φτιάξε το puzzle και μάθε τις εποχές, τους μήνες και τις ημέρες, αντιστοιχίζοντας την κάθε χρονική περίοδο με δραστηριότητες, στα ελληνικά και στα αγγλικά.Έπειτα, δημιούργησε το σπιτάκι του χρόνου και κράτα το πρώτο σου ημερολόγιο!ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ είν..
4,99€ Χωρίς ΦΠΑ:4,02€
Κωδικός Προϊόντος: 8008798
Το Εκπαιδευτικό παιχνίδι Εξυπνούλης Μαθαίνω το Σώμα μου, μαθαίνει στα παιδιά το ανθρώπινο σώμα και τα μέρη του, τα οστά και τα ανθρώπινα όργανα με τη βοήθεια των παζλ, ενώ παράλληλα αναπτύσσει την παρατηρητικότητα και τη λογική σκέψη τους. Ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της γνώσης, όπου το παιδί παίζ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 520405
Φτιάξτ’ το μόνος σου Ζούγλα. Φτιάξε έναν ελέφαντα, μία ζέβρα ή και ακόμα ένα λιοντάρι! Φτιάξε το δικό σου αμάξι για σαφάρι και δες όλα τα ζώα της ζούγλας!Η σειρά ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά καθώς και πως μπορούν να μετατρέψουν χρησιμοποιημένα αντικέιμενα από το σπίτι σ..
6,99€ Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 520401
Φτιάξτ’ το μόνος σου από χάρτινα ρολά. Φτιάξε ένα τρένο ή ένα αεροπλάνο. Ή μήπως μία ρουκέτα;Η σειρά ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά καθώς και πως μπορούν να μετατρέψουν χρησιμοποιημένα αντικέιμενα από το σπίτι σε χρήσιμα παιχνίδια και κατασκευές.ΠεριεχόμεναΑφρώδες υλικόΧρ..
6,99€ Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 520400
Φτιάξτ’ το μόνος σου με χάρτινα ρολά! Φτιάξε μία πεταλούδα ή ένα παραμυθένιο χωριο!Η σειρά ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά καθώς και πως μπορούν να μετατρέψουν χρησιμοποιημένα αντικέιμενα από το σπίτι σε χρήσιμα παιχνίδια και κατασκευές. ΠεριεχόμεναΑφρώδες υλικόΧρωματιστό ..
6,99€ Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 520404
Η σειρά ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά καθώς και πως μπορούν να μετατρέψουν χρησιμοποιημένα αντικέιμενα από το σπίτι σε χρήσιμα παιχνίδια και κατασκευές...
6,99€ Χωρίς ΦΠΑ:5,64€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 8004131
Ξεφορτώσου όλες τις κάρτες σου και φανέρωσε τους κατεργάρηδες! Πρόσεξε, όμως, μη σε ξεγελάσουν!Ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας και αντίληψης!ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 9Χ12 ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Κουτί KA: 38034 ISBN: 978-960-493-595-6..
7,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 8004130
Γύρισε τις κάρτες σου και αντιμετώπισε τους αντιπάλους σου! Όποιος έχει την πιο «ισχυρή» κάρτα κερδίζει!Ένα παιχνίδι παρατηρητικότητας και στρατηγικής!ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 9Χ12 ΤΥΠΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: Κουτί KA: 38033 ISBN: 978-960-493-594-9..
7,90€ Χωρίς ΦΠΑ:6,37€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 57.65448
Η αγορά είναι ένα πραγματικά πρωτότυπο παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν δημιουργώντας πολλά ευτυχισμένα σενάρια, και πάντα διαφορετικά! Με παζλ εγκατεστημένα στην πολύχρωμη αγορά, τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα αναπτύξουν λογική και δημιουργικότητα!..
7,99€ Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22021
Παιχνίδι λογικής και εκμάθησης αντιθέσεωνΤο παιδί παρατηρεί και αντιπαραθέτει στοιχεία, εξατομικεύοντας ομοιότητες και διαφορές και εξοικειώνοντας τα παιδιά με την έννοια των αντιθέτων.Λογική σκέψη μέσω συγκρισης• Οπτική μνήμη • Πρώτη επαφή με αντίθετα: ψηλό/χαμηλό, μακρύ/κοντό, μέρα/νύχτα, χαρά/λύπ..
7,99€ Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22182
Ένα μεγάλο αλφαβητάρι για παιχνίδι με διάφορους τρόπους:• κάθετα για παράταξη των αριθμών 1-9 και συσχετισμό με τις ποσότητες• οριζόντια για παράταξη αριθμών και ποσοτήτων στη σειράΕκπαιδευτικές αξίες: αναγνώριση των αριθμών, έννοια ποσότητας, συσχετισμός αριθμού- ποσότητας, αριθμοί σε σειριακή διάτ..
7,99€ Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22014
Ποιά εργαλεία χρησιμοποιεί ο ζωγράφος για να φτιάξει τους πίνακές του;Τί φτιάχνει ο ζαχαροπλάστης;Αντιστοίχησε και μάθε όλα τα επαγγέλματα και τα εργαλεία τουςΕκπαιδευτικές Αξίες: λογική σκέψη, αντιμετώπιση πολλών θεμάτων και δημιουργία συνδέσεων, ενίσχυση φωτογραφικής μνήμης.Περιέχονται 36 κομμάτια..
7,99€ Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 57.65431
Παζλ Carotina Baby Puzzle Το Βουνό.Δημιουργήστε διαφορετικά σενάρια στο χιονισμένο βουνό!Ένα πραγματικά πρωτότυπο παιχνίδι με το οποίο τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν δημιουργώντας πολλά χαρούμενα σενάρια, πάντα διαφορετικά! Με τα 13 παζλ που περιλαμβάνονται, τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα τονώσ..
7,99€ Χωρίς ΦΠΑ:6,44€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 8003657
Το ουσιαστικό, το επίθετο, το ρήμα και η αντωνυμία μπερδεύτηκαν μεταξύ τους. Ξεχωρίστε τα και ελέγξτε τις γνώσεις σας στη γραμματική. Βοηθήστε τα να βρουν τους «φίλους» τους και αυτά με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε προτάσεις.Αναπτύσσει: Γλωσσική έκφραση Λεξιλόγιο Προσοχή και σ..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 8004129
Ταξιδέψτε στις ηπείρους και στις θάλασσες του κόσμου και ανακαλύψτε τα ζώα που ζουν σε αυτές!Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε τις ονομασίες όλων των ζώων που απεικονίζονται στην υδρόγειο.Τα παιδιά «γυρίζουν» όλο τον κόσμο και ανακαλύπτουν τις ηπείρους, τις χώρες, τις θάλασσες και τους ωκεανούς. Ταυτόχρ..
9,90€ Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 56.67015
Αυτό το παιχνίδι θα διασκεδάσει τα παιδιά και τους φίλους τους, που θα μάθουν για τη φάρμα, το δάσος, τη σαβάνα και τα ζώα της θάλασσας! Θα παίξουν Bingo, θα φτιάξουν τα σπιτάκια και θα αντιστοιχίσουν τις μαμάδες και τα μωρά στα περιβάλλοντα που ζουν.Περιέχει:24 σπίτια ζώων,24 στέγες,24 ζώα..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 56.67008
Τοποθετήστε τα ζώα, χρησιμοποιήστε τα γράμματα για να μάθετε το αλφάβητο και συνθέστε τις πρώτες λέξεις στον μαυροπίνακα. Μέτρησε τα ψάρια στο ενυδρείο και μάθε τους αριθμούς ενώ διασκεδάζεις!Περιέχει26 κάρτες αλφάβητου με γράμματα και ζώα9 ενυδρεία με ψάρια και ενυδρείαΠίνακα με λέξειςΦακελάκιΟδηγί..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 520407
Φτιάξτ’ το μόνος σου Πειράματα. Μάθε για την τριβή, για την άνωση και για την ώθηση κατασκευάζοντας πειράματα!Ένα ολοκληρωμένο STEAM πακέτο!Η σειρά ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά καθώς και πως μπορούν να μετατρέψουν χρησιμοποιημένα αντικέιμενα από το σπίτι σε χρήσιμα παιχ..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 520406
Φτιάξτ’ το μόνος σου Μουσικά Όργανα. Φτιάξε ντέφι, καράκες ή τύμπανα και παίξε μουσική!Η σειρά ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά καθώς και πως μπορούν να μετατρέψουν χρησιμοποιημένα αντικέιμενα από το σπίτι σε χρήσιμα παιχνίδια και κατασκευές.ΠεριεχόμεναΧρωματιστό χαρτίΑυτοκ..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 57.67855
Φτιάξε το μεγάλο παζλ και διασκέδασε με τα ζώα της ζούγκλας! Κατάλληλο για παιδιά άνω του 1 έτους, είναι κατασκευασμένο με ασφαλή υλικά αντοχής. Τα παιδιά αναγνωρίζουν τα περιγράμματα και τα αντιστοιχούν με τα αντίστοιχα ζώα. Επίσης αναπτύσσουν τη λογική και τις κινητικές τους δεξιότητες αντικαθιστώ..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 56.67022
Επιτραπέζιο Carotina Maxi Μαθαίνω την Ώρα και τις ΕποχέςΦτιάξε το παζλ με τα χρώματα των εποχών στο δάσος!Μάθε τις μέρες της βδομάδας, τους μήνες και τις εποχές παρέα με την πασχαλίτσα και την χελώνα.Διασκέδασε με το σαλιγκάρι, γύρισε τους δείκτες και μάθε την ώρα!Περιέχονται:•4 παζλ με τις εποχές•Ρ..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100290
Χαρτί, πλαστικό, γυαλί, αλουμίνιο. Μάζεψε τα σωστά υλικά στους κάδους ανακύκλωσης σου και πέτα τα υπόλοιπα σκουπίδια στον κοινό κάδο. Θα τα καταφέρεις να γεμίσεις πρώτος τους κάδους; Παιχνίδι που μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά.Περιεχόμενα50 καρτέλες απορριμάτων9 κάδοι απορριμάτων1 ταμπ..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100291
Πόσο κάνει μία τυρόπιτα; Τι ρέστα πρέπει να πάρω από το φούρνο;Ένα συναρπαστικό παιχνίδι για να μάθει το παιδί να διαχειρίζεται σωστά μικρά χρηματικά ποσά! Ένα μοναδικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγορών για παιδιά! Κάνε αγορές και πωλήσεις, υπολόγισε σωστά τα ρέστα σου!Παίκτες: 2-41 ταμπλό6 φιγούρες- πιόν..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κωδικός Προϊόντος: 39137
Ανακάλυψε το συναρπαστικό κόσμο της «πράσινης ενέργειας» μέσα από τα πειράματα που θα κάνεις με αυτό το σετ! Τι είναι η ενέργεια; Ποια είδη ενέργειας υπάρχουν; Έχουν ηλεκτρική ενέργεια οι κεραυνοί; Τι είναι η υδροηλεκτρική ενέργεια; Πως μεταδίδεται η ηλεκτρική ενέργεια;Αυτά είναι μερικά από τα ερωτή..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 56.67039
Επιτραπέζιο Carotina Maxi Το Ανθρώπινο Σώμα Για Μικρά ΠαιδιάΠολλά παιχνίδια από χαρτόνι για την πρώτη επαφή με το ανθρώπινο σώμα, τις δραστηριότητες και τις 5 αισθήσειςΠεριέχονται:•2 παζλ με σχήματα με το ανθρώπινο σώμα•2 παζλ με αρθρώσεις με δραστηριότητες•10 μεγάλες κάρτες μνήμης με τις αισθήσεις•..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: AS COMPANY Κωδικός Προϊόντος: 1026-63345
Μπαταρία &Ηλεκτρισμός - Μαθαίνω &Δημιουργώ. Ακολούθησε τα βήματα του Αλεσάντρο Βόλτα και συναρμολόγησε τη δική σου μπαταρία! Μέσα από το παιχνίδι με τις κάρτες Μέμο μπορείς να μάθεις όλες τις σπουδαίες επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα του ηλεκτρισμού!..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8005214
Το ηλιακό σύστημα δεν είναι πια μυστήριο! Συναρμολόγησε τους πλανήτες και δημιούργησε ένα ρεαλιστικό μοντέλο που φωσφορίζει στο σκοτάδι!Μάθε τα πάντα για τους αστερισμούς με την αφίσα και φτιάξε κομμάτι-κομμάτι το παζλ του ηλιακού συστήματος!Ολοκλήρωσε τις γνώσεις σου με το βιβλίο αστρονομίας που θα..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8005213
Ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο της επιστήμης και γίνε κι εσύ ένας αληθινός επιστήμονας! Δημιούργησε μια έκρηξη ηφαιστείου και εντυπωσίασε τους φίλους σου!Το σετ περιέχει όλα τα απαραίτητα για να εξερευνήσεις τον κόσμο της ηφαιστειολογίας.Περιέχει: Μοντέλο πλαστικού ηφαιστείου Χημικές ουσίες ..
9,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,06€
Κατασκευαστής: Κωδικός Προϊόντος: MS015
Γίνε ένας μικρός βιολόγος και ανακάλυψε τι κρύβεται στο μικρόκοσμο με το δικό σου μικροσκόπιο. Όλοι θα εντυπωσιαστούν μόλις δουν τι κατάφερες να ανακαλύψεις χρησιμοποιώντας αυτό το μικροσκόπιο!..
10,99€ Χωρίς ΦΠΑ:8,86€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100293
Κάνε ποδήλατο με ασφάλεια… και κατάκτησε την πρώτη θέση! Οι Ποδηλατοδρομίες είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι συνδυασμού ταχύτητας και γνώσεων που ψυχαγωγεί τα παιδιά ενώ παράλληλα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για την ποδηλασία και τον φυσικό τρόπο ζωής.Περιεχόμενα1 ταμπλό4 ποδηλάτες-πιόνια4 πλαστικέ..
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100292
Ψάρια, αντικείμενα, θαλάσσια ζώα! Ρίξε το αγκίστρι σου και πιάσε όσα περισσότερα μπορείς! Υπολόγισε την αξία τους και γίνε εσύ ο νικητής!Περιεχόμενα 15 ψάρια και αντικείμενα, 2 ξύλινα καλάμια ψαρέματος, 1 χάρτινο ενυδρείο & οδηγίες..
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.23028
Εκπαίδευσε την ικανότητά σου να εκφράζεις ιστορίες και συναισθήματα. Περιέχονται 6 φανταστικοί κόσμοι και 29 χαρακτήρες και αντικείμενα με κοπτικά...
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22106
Ένωσε τα κομμάτια και φτιάξε το παζλ με πολλούς τρόπους! Το παιδί ψηλαφίζει τα γράμματα, συσχετίζει τις εικόνες με τις λέξεις, μαθαίνει την αλφάβητο και ξεχωρίζει τις μικρές από τις μεγάλες λέξεις.Με κομμάτια παζλ διαφορετικών σχημάτων για να ταιριάζουν στις σωστές αντιστοιχίες.Eκπαιδευτικές Aξίες:A..
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22052
Φτιάξε το παζλ της παιδικής χαράς και δημιούργησε όμορφα μέρη με αντικείμενα και χαρακτήρες 2 κομματιών, με διάφορα σχήματα και λεπτομέρειεσ για ψηλάφιση.Εκπαιδευτικές Αξίες: αναγνώριση περιβάλλοντος με τις ιδιότητες του, ανάπτυξη λεπτών χειρισμών, πρώτες γνώσεις περιβαλλοντικών θεμάτων, αναγνώριση ..
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22045
Παζλ για μωρά με 2 κομμάτιαΦτιάξε πολλά παζλ με θέμα τη φάρμα και δημιούργησε διάφορα μέρη και αντικείμενα. Κάθε παζλ αποτελείται από 2 κομμάτια με υλικά για ψηλάφιση και με διάφορα σχήματα για σωστή συναρμολόγηση.Εξοικείωση με το περιβάλλον και τις ιδιότητές του • Ανάπτυξη λεπτών χειρισμών• Πρώτη ε..
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22151
Το σετ αποτελείται από ανθεκτικά υλικά: 100 αυτοκόλλητα που αφαιρούνται και παζλ γίγας με κομμάτια ειδικά για μικρά παιδιά. Κατεβάστε την εφαρμογή που προφέρει τις λέξεις και για προφορική εξάσκηση.Εκπαιδευτικές Αξίες: αναγνώριση ξένης γλώσσας, ανάγνωση και μάθηση αγγλικών λέξεων, σωστή προφορά, επέ..
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22120
Φτιάξε παζλ με διάφορα σχήματα, κόλλησε τα αυτοκόλλητα ματάκια στα ζώα και μάθε να διαβάζεις και να γράφεις τις πρώτες σου λεξούλες.Εκπαιδευτικές Αξίες: ανάγνωση και γραφή, λεπτοί χειρισμοί, λογική σκέψη, γνώσεις ζώωνΠεριέχονται 12 παζλ με ζώα και 36 αυτοκόλλητα..
11,99€ Χωρίς ΦΠΑ:9,67€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8004407
Oλοκληρωμένο εκπαιδευτικό σετ προσχολικής ηλικίας! Η Καροτίνα 1.000 ερωτήσεις προτείνει ένα πραγματικά ολοκληρωμένο πρόγραμμα προοδευτικής μάθησης με διαδραστικές εκπαιδευτικές κάρτες. Όταν απαντάτε σωστά, η πένα ανάβει και σας επιβραβεύει με χαρούμενα επιφωνήματα. Το πακέτο περιέχει επίσης ένα διασ..
12,99€ Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 8006409
Όλα τα συναισθήματα είναι χρήσιμα. Αξία έχει το τι κάνουμε μ’ αυτά. Μπορεί να έχουμε περισσότερα από ένα συναισθήματα για την ίδια κατάσταση. Μπορεί να αισθανόμαστε διαφορετικά από κάποιον άλλον για την ίδια κατάσταση.Το δημιουργικό αυτό παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν συνα..
13,90€ Χωρίς ΦΠΑ:11,21€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 38028
Ο Άκης Μοσχαράκης διοργανώνει ένα απίθανο πιτζάμα πάρτι. Οι φίλοι του οι Μοσχοπιτζαμούληδες έχουν έρθει φορώντας πολύχρωμες πιτζάμες. Βρείτε ποιος φοράει τι, ανακαλύψτε τι ζητούν οι κάρτες αποστολών και διασκεδάστε με την ψυχή σας!Αναπτύσσει: Παρατηρητικότητα Κριτική σκέψη Αναγνώριση χρωμάτ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 38029
Έλα κι εσύ στο πάρτι που ετοιμάζεται στο δάσος! Μάζεψε τις τροφές που πρέπει να φέρεις στη γιορτή όσο πιο γρήγορα μπορείς και η διασκέδαση αρχίζει!Έπειτα από κάθε γύρο το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό, καθώς γυρίζεις τις πινακίδες με τα ζωάκια και οι υπόγειες διαδρομές δεν είναι ποτέ οι ..
14,90€ Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 520410
Φτιάξτ’ το μόνος σου Ζαχαροπλαστείο. Δημιούργησε τα πιο νόστιμα κέικ και γλυκά!Η σειρά ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΜΕ μαθαίνει την αξία της ανακύκλωσης στα παιδιά καθώς και πως μπορούν να μετατρέψουν χρησιμοποιημένα αντικέιμενα από το σπίτι σε χρήσιμα παιχνίδια και κατασκευές.ΠεριεχόμεναΑφρώδες υλικόΧρωματιστό χαρτί..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: AS COMPANY Κωδικός Προϊόντος: 1020-63779
Ανακάλυψε την Ελλάδα, την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο με τον Ηλεκτρονικό Παντογνώστη που μιλάει Γεωγραφία! Οι πρωτεύουσες, οι σημαίες, η πανίδα, τα νομίσματα, τα ήθη &τα έθιμα των λαών, σημαντικά μνημεία και πολλές ακόμη γνώσεις περιλαμβάνονται στις 24 εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Γεωγραφίας, ..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8004408
Διάβασε, γράψε και μάθε λέξεις από 3 ετών! Βασισμένο σε εκπαιδευτική μέθοδο που έχει ελεγχθεί σε παιδικούς σταθμούς και εγγυάται την εκμάθηση ανάγνωσης και γραφής. Περιέχει σταθερή βάση με πολλές θέσεις, μια βάση για την σύνθεση των λέξεων και πολλά εκπαιδευτικά υλικά από χαρτόνι. Το παιχνίδι οργανώ..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100294
Όπλισε! Στόχευσε! Ρίξε! Ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδες παιχνίδι σκοποβολής και δεξιοτεχνίας με καταπέλτες και πιθηκάκια που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Περιέχει κανόνες στα ελληνικά και στα αγγλικά.Περιεχόμενα..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 56.62591
Ένα ολοκληρωμένο σετ με 50 εκπαιδευτικά παιχνίδια με τα ζώα της φάρμας.Περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό στυλό Καροτίνα που μιλάει και πολλά είδη διαφορετικών δραστηριοτήτων για την εξάσκηση δεξιοτήτων, όπως λογική σκέψη, αξιολόγηση και μνήμη, αλλά και απόκτηση των πρώτων βασικών γνώσεων γλώσσας και μαθημ..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κωδικός Προϊόντος: 39140
Ανακαλύψτε πόσο σημαντικό είναι να ανακυκλώνετε, ποιές είναι οι συνέπειες της μείωσης των δασών, ποιές είναι οι κυριότερες πηγές μόλυνσης στον πλανήτη, πως φτιάχνουμε χαρτί από το ξύλο των δένδρων και πως να φτιάχνετε το δικό σας ανακυκλωμένο χαρτί!Ο σκοπός της Science4you είναι να αναπτύξει εκπαιδε..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: ΔΕΣΥΛΛΑΣ Κωδικός Προϊόντος: 100295
Χτύπα! Μάζεψε τα κομμάτια! Απόφυγε τους κορμούς! Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δεξιοτεχνίας και ισορροπίας, για την παρέα και όλη την οικογένεια! Περιέχει κανόνες στα ελληνικά και στα αγγλικά.Περιεχόμενα..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8004404
Με αυτό το σούπερ σετ μπορείς να παρατηρήσεις τα φυσικά και χημικά φαινόμενα και να γίνεις ένας πραγματικός επιστήμονας! Το εικονογραφημένο βιβλίο οδηγιών θα σου δείξει βήμα-βήμα πως να κάνεις όλα τα προτεινόμενα πειράματα, εξηγώντας τις επιστημονικές αρχές που τα διέπουν. Η συσκευασία περιέχει χημι..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8005977
Με 2 στυλό Καροτίνες που μιλάνε! Διαδραστικό και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό παιχνίδι. Βρες τον σωστό συνδυασμό και οι Καροτίνες θα σε επιβραβεύσουν! Μελετημένο για παιδιά από 3 ετών, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιέχει 200 κουίζ αυξανόμενης δυσκολίας για την εκμάθηση λέξεων, με συσχετισμούς εικόνων κ..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.23042
Ένα παιχνίδι μνήμης για μικρούς και μεγάλους! Παρατήρησε τα συστατικά και φτιάξε όλα τα πιάτα! Πολλοί τρόποι παιξίματος με επίπεδα δυσκολίας...
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8003834
Πάζλ Touch & Fun Montessori Headu (21321)..
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 8003832
Το Headu είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι που αναπτύσσει διάφορες ευφυίες.Τα παιδιά μαθαίνοντας να διαμορφώνουν δεξιότητες,ενεργοποιούν νοητικές διαδικασίες σαν πρώτη ύλη διανόησης.Στο κάτω μέρος της συσκευασίας παρουσιάζονται οι μεμονομένες ευφυίες που συνεργάζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι...
14,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,09€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22137
Το παιδί συσχετίζει γράμματα, λέξεις και εικόνες, φτιάχνοντας αυτό το πολύχρωμο παζλ. Μαθαίνει επίσης με ιχνογραφία να γράφει τις λέξεις σε κεφαλαία και πεζά και να τελειοποιεί τη γραφή του με το στυλό που σβήνει.Εκπαιδευτικές Αξίες: πρώτες γνώσεις γραφής και ανάγνωσης, αναγνώριση κεφαλαίων και πεζώ..
15,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 50.22007
Βάλε τα 7 μεγάλα παζλ το ένα πάνω στο άλλο! 7 διαδοχικά παζλ με μεγάλες κάρτες από χοντρό χαρτόνι, προσαρμοσμένες και για μικρά παιδιά! Τα ζώα μπορούν να στοιχηθούν το ένα πάνω στο άλλο από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Μέσα από την ενασχόληση του παιχνιδιού ενισχύεται η λογικη σκέψη. Τα παιδιά έρχον..
15,99€ Χωρίς ΦΠΑ:12,90€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 8006412
Χρησιμοποιήστε τις κάρτες με τα σχήματα και ζωγραφίστε με τους μαρκαδόρους αντικείμενα και πρόσωπα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε με τις ζωγραφιές σας αμέτρητες ιστορίες! Το παιχνίδι παίζεται με πολλούς τρόπους, οι οποίοι περιγράφονται αναλυτικά στο φυλλάδιο.Το κουτί περιλαμβάνει: 1 ζά..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,44€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 38-012
Ντετέκτιβ σε αποστολή! Λύστε το μυστήριο για να ολοκληρώσετε την αποστολή στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Ακονίστε το μυαλό σας και βελτιώστε την ταχύτητά σας στους νοερούς υπολογισμούς. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποστολή σας πριν από τους φίλους σας;Το κουτί περιλαμβάνει: 100 κάρτες αποστολής, 27..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,44€
Κατασκευαστής: ΣΑΒΒΑΛΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Κωδικός Προϊόντος: 38027
Συνδέστε τα εικονογραφημένα πλακάκια δημιουργώντας λογικές ενώσεις. Κάντε όσο πιο πολλές ενώσεις μπορείτε και συγκεντρώστε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.Ένα παιχνίδι λογικής που δοκιμάζει και αναπτύσσει την ικανότητά σας να σκέφτεστε λογικά, να συμπεραίνετε και να προσδιορίζετε τις σχέσεις με..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,44€
Κατασκευαστής: REAL FUN TOYS Κωδικός Προϊόντος: 49.22304
Ανασυγκροτήστε το παζλ, παρατηρήστε προσεκτικά την εικόνα και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του δάσους. Όπως ένας αληθινός επιστήμονας, θα πρέπει να κρατάτε ένα σημειωματάριο με σχόλια για τις ανακαλύψεις σας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το μαγικό φακό μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε τι δεν μπορείτε να ..
17,99€ Χωρίς ΦΠΑ:14,51€
Εμφάνιση 1 έως 100 από 122 (2 Σελ.)