Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 € και μέχρι 9kg (Ογκομετρικό ή Καθαρό Βάρος)

BARBIE

Yuppie Toys: Το #1 Ηλεκτρονικό Κατάστημα για Barbie Κούκλες και Αξεσουάρ

Το Yuppie Toys είναι το απόλυτο ηλεκτρονικό κατάστημα για όλους τους λάτρεις των Barbie. Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από κούκλες Barbie, αξεσουάρ, παιχνίδια και πολλά άλλα που εμπλουτίζουν τον κόσμο της Barbie και ενθαρρύνουν τη φαντασία και την δημιουργικότητα.

ΘΕΜΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΙΜΗ (0 € - 121 €)

0 € - 121 €
Προϊόντα:1 - 24από223

Για πάνω από εξήντα χρόνια, η Barbie έχει αποτελέσει σημαντικό μέρος της παιδικής ζωής. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι με την Barbie αναπτύσσουν τη φαντασία τους, αποκτούν κοινωνικές δεξιότητες και μαθαίνουν για διάφορους επαγγελματικούς ρόλους, αφού η Barbie δεν είναι απλά μια κούκλα, είναι μια αεροσυνοδός, μια γιατρός, μια επιχειρηματίας, μια αθλήτρια, μια επιστήμονας, και πολλά ακόμα.

Γιατί είναι σημαντικό το παιχνίδι με Barbie;

Το παιχνίδι με τη Barbie είναι περισσότερο από απλή διασκέδαση. Είναι ένας τρόπος για τα παιδιά να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους. Μέσω της Barbie, τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν διάφορους επαγγελματικούς ρόλους, να κατανοήσουν διάφορες κοινωνικές σχέσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες προβληματολόγησης και λήψης αποφάσεων.

Ποια είναι η ιστορία της Barbie;

Η Barbie δημιουργήθηκε το 1959 από τη Ruth Handler, η οποία εμπνεύστηκε από την κόρη της, Barbara. Η Ruth παρατήρησε ότι η Barbara έπαιζε πολλές φορές προσποιούμενη ότι ήταν ενήλικη και αποφάσισε να δημιουργήσει μια κούκλα που θα αντικατόπτριζε την ενήλικη ζωή. Έτσι γεννήθηκε η Barbie, μια κούκλα που προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να φαντάζονται και να δημιουργούν διάφορες ιστορίες και επαγγελματικούς ρόλους.

Στο Yuppie Toys, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον πλούσιο κόσμο της Barbie. Είτε είστε συλλέκτης, είτε αναζητάτε το τέλειο δώρο για το παιδί σας, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει στην τεράστια συλλογή μας.

Αγαπημένα
Brands

Ακολούθησέ μας
© Copyright 2024 - yuppietoys.gr All rights reserved
Running on Wefia - Created by Idees Digital Agency idees-digital-agency
back-top